Salată de rădăcinoase

Printeaza

O reteta de salata de radacinoase din: sfecla, morcovi, radicchio, ridichi, fenicul, sos, sare de mare si piper.

Ingrediente:Salată de rădăcinoase

  • 3 sfecle proaspete (de culori diferite, dacă e posibil), curăţate
  • 3 morcovi curăţaţi o tulpină de ţelină cu frunze
  • 1/2 căpăţână mică de radicchio, spălată şi scursă
  • o legătură de ridichi, curăţate de frunze şi codiţe
  • un bulb de fenicul, cu frunze
  • sos cu ardei iuţi copţi
  • sare de mare şi piper negru proaspăt măcinat

 

Mod de preparare:

Tăiaţi felii sau fâşii foarte subţiri sfecla şi morcovii, folosind un cuţit bun. Puneţi-le într-un castron mare. Cu un cuţit ascuţit, tăiaţi cât mai fin cu putinţă tulpina şi frunzele de ţelină, salata radicchio, ridichile şi feniculul, apoi adăugaţi-le în castronul cu rădăcinoase.

Amestecaţi legumele cu sosul de ardei iuţi, condimentaţi cu atenţie, după gust şi serviţi salata presărată cu frunze de fenicul.

Salată de rădăcinoase

Salată de rădăcinoase

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Este o salata delicioasa

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.