Salată de primăvară

Printeaza

O reteta delicioasa de salata de primavara din: oua, amestec de salata, andiva, ridichi, praz, patrunjel, chivas, asmatui, dressing, suc de portocala, sare, piper si zahar.

Ingrediente:Salată de primăvară

  • 2 ouă
  • 250 g de amestec de salată
  • 1 andivă
  • 1 legătură de ridichi
  • 1 legătură de praz
  • câte o legătură de pătrunjel, de chivas şi de asmăţui
  • 5 linguri de dressing pentru salată
  • 8 linguri de suc de portocală
  • sare
  • piper
  • zahăr

 

Mod de preparare:

Fierbeţi ouăle tare. Spălaţi amestecul de salată cu apă rece, apoi tăiaţi-o. Pregătiţi şi restul ingredientelor. Despărţiţi frunzele andivei şi îndepărtaţi-le partea mai tare. Tăiaţi ridichiile rondele, iar prazul inele. Spălaţi verdeaţa şi tocaţi-o mărunt.

Amestecaţi dressingul cu sucul de portocale. Condimentaţi-l cu sare, cu piper şi cu puţin zahăr. Aşezaţi salata în farfurii sau în castroane, apoi turnaţi dressingul. Foarte bine se potriveşte o baghetă crocantă.

Salată de primăvară

Salată de primăvară

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.