Salata picanta de fructe de sezon

Printeaza

O reteta de salata picanta de fructe de sezon din: mango, boabe de struguri, piersici, capsuni, cocos, zahar pudra, praf de chilli, praf de mustar si sare.

Ingrediente:Salata picanta de fructe de sezon

  • 1 mango mare
  • 125 g boabe de struguri negri fara samburi, taiate in jumatati
  • 125 g boabe de struguri albi fara samburi, taiate in jumatati
  • 125 g piersici descojite, curatate de samburi si taiate felii
  • 125 g capsuni curatate de codite si taiate in jumatati sau in sferturi, in functie de marime
  • 25 g cocos deshidratat, neindulcit
  • 20 g zahar pudra
  • un varf de cutit praf de chilli
  • un varf de cutit praf de mustar
  • sare

 

Mod de preparare:

Se descojeşte fructul de mango, se scoate sâmburele si se taie pulpa felii subţiri. Se pun feliile de mango într-un castron mare şi se adaugă strugurii albi si negri, piersicile si căpşunile.

Se macină fin cocosul într-o râşniţă sau într-o piuliţă. Se adaugă zahărul, praful de chilii, muştarul şi un vârf de sare şi se amestecă bine. Se adaugă mixtura de cocos peste fructe, se amestecă bine, se acoperă şi se pune la frigider pentru cel puţin 1 oră sau peste noapte, pentru ca aromele să se întrepătrundă.

Salata picanta de fructe de sezon

Salata picanta de fructe de sezon

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.