Salata picanta de naut

Printeaza

Salata picanta de naut din: garam masala, ulei, lamaie, naut, fasole, rosii, castravete, ceapa, patrunjel.

Ingrediente:Salata picanta de naut

  • 1 linguriţă de garam maşala
  • 4 linguri ulei de măsline
  • 2 linguri zeamă de lămâie
  • 400g de năut
  • 200g de fasole verde
  • 250g de roşii cherry
  • 1 castravete lung, tăiat în felii subţiri
  • 2 fire de ceapă verde, tăiate în felii subţiri
  • 1/2 legătură de pătrunjel

 

Mod de preparare:

Intr-o tigaie antiaderentă se încing 2 linguri de ulei de măsline şi se căleşte fasolea timp de 5 minute, împreună cu un praf de sare şi unul de piper.

Se amestecă restul de ulei de măsline cu zeama de lămâie şi garam maşala într-un bol larg.

Se adaugă năutul, fasolea, ceapa verde, castravetele, roşiile cherry şi pătrunjelul.

Se asezonează cu sare şi piper şi se amestecă bine.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.