Salată picantă de cuşcuş

Printeaza

O reteta delicioasa de salata cu: cuscus, naut, supa de pui, suc de lamaie, ardei capia, fulgi de migdale, menta, iaurt, harissa.

Ingrediente:Salată picantă de cuşcuş

  • 100g cuscusi
  • 220g naut la conserva
  • 100ml supa de pui
  • coaja si sucul de la o lamaie
  • 1 ardei capia copt
  • 25g fulgi de migdale
  • o mana menta
  • 2 linguri iaurt grecesc
  • 1 lingurita de harissa

Mod de preparare:

Se amestecă într-un bol cuşucuşul cu năutul şi se răstoarnă peste supa de pui. Se acoperă şi se lasă 5-10 minute, până când cuşcuşul a absorbit supa. Se lasă puţin la răcorit.

Se adaugă coaja şi sucul de lămâie, piperul, migdalele şi menta. Se răstoarnă într-un recipient, se acoperă cu iaurt şi se presară harissa deasupra.

Salată picantă de cuşcuş

Salată picantă de cuşcuş

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.