Salata cu pepene rosu, branza de capra si menta

Printeaza

Salata cu pepene rosu, branza de capra si menta din: pepene roşu, brânză moale de capră, ceapă roşie, frunze de menta, ulei de masline, otet balsamic, piper negru macinat.

Salata_cu_pepene_rosu_branza_de_capra_si_menta

Ingrediente:

  • 1,5 kg de pepene roşu, curăţat de coajă şi de seminţe
  • 150 g brânză moale de capră
  • 1/2 ceapă roşie mică, tăiată inelar, foarte subţire
  • 50 g frunze proaspete de mentă
  • 1 lingură ulei de măsline
  • 1 lingură oţet balsamic
  • piper negru măcinat

Mod de preparare:

Tai pepenele în felii cu grosimea de 1 cm, apoi în triunghiuri cu la­tura de 3-4 cm şi le aşezi într-un castron. Presari deasupra inelele de ceapă şi frunzele de mentă.

Stropeşti salata cu un sos din ulei, oţet şi piper. Adaugi în salată bucăţelele de brânză şi o serveşti. Poţi să laşi salata 5-10 minute la rece, înainte de a o servi.

Salata cu pepene rosu, branza de capra si menta

Salata_cu_pepene_rosu_branza_de_capra_si_menta

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Foarte buna salata de pepene cu branza 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.