Salata orientala cu peste

Printeaza

Salata orientala cu peste din: peste, cartofi, ceapa, castraveti, ardei, rosii, masline, patrunjel, otet, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Salata orientala cu peste

  • 1 kg peşte sărat sau afumat
  • 1 kg cartofi
  • 1 ceapă
  • 2 castraveţi verzi
  • 2 ardei
  • 5 roşii
  • 100 g măsline
  • 1 legătură de pătrunjel
  • oţet
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Peştele se desărează în apă rece, se dezosează şi se taie bucăţi egale. Cartofii se spală, se fierb în coajă, se curăţă şi se taie rondele. Ceapa se cu­răţă, se taie solzişori; castraveţii se curăţă de coajă, de seminţe şi se taie cuburi.

Ardeii şi ro­şiile se taie rondele. Cartofii se amestecă cu cea­pa, castraveţii, roşiile, bucăţile de peşte, măsli­nele şi se adaugă uleiul, oţetul, se potrivesc de sare şi piper. Se ornează cu pătrunjel verde tocat mărunt şi cu felii de roşii.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.