Salată Nisa

Printeaza

Salată Nisa

Salată Nisa din: salata, ardei, rosie, castravete, ceapa, fasole verde, dressing pentru salata, ton, oua, cartofi, fileuri de sardele.
Ingrediente:

  • 1 salată mică
  • 1 ardei roşu
  • 1 roşie de mărime mijlocie
  • un castravete mic
  • 1 ceapă roşie sau una obişnuită
  • 200 de grame de fasole verde congelată
  • 1 Knorr Salad Dressing Mediteraneean1
  • 2 cutii de ton
  • măsline negre
  • 2 ouă fierte
  • cartofi în coajă
  • fileuri de sardele

 

Mod de preparare:

Se spală salata, se usucă şi se toacă. Se spală legumele şi se taie cubuleţe. Se ţine fasolea verde 5 minute în apă sărată la fiert, după care se scoate şi se ţine sub jet de apa.

Se prepară Knorr Salad Dressing Mediteraneean potrivit indicaţiilor după ambalaj. Se adaugă legumele şi salata cu dressing-ul şi se lasă pentru 5 minute.
Se amestecă uşor cu tonul scurs de zeamă, măslinele şi se decorează cu bucăţi de ou.

Dacă nu te omori după gustul iute al cepei, o poţi ţine în apă fiartă împreună cu fasolea (după ce o tai felii).
Opţional se pot adaugă cartofi fierţi în coajă sau curăţaţi şi fileuri de sardele.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.