Salata de naut cu chorizo si spanac

Printeaza

Salata de naut cu chorizo si spanac din: carnati chorizo naut, fasole verde, baby spanac, ceapa rosie, unt, sare, usturoi, mustar de dijon, zahar, otet de vin alb, ulei de masline.

Ingrediente:Salata_de_naut_cu_chorizo_si_spanac

  • 100 g carnati chorizo
  • 2 cutii cu naut (80 g)
  • 250 g fasole verde fideluta
  • 150 g baby spanac
  • 1 ceapa rosie
  • 50 g unt
  • sare

pentru dressing:

  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingura cu mustar de Dijon
  • 1 lingurita cu zahar
  • 2 lingurite cu otet de vin alb
  • 1/2 ceasca cu ulei de masline

 

Mod de preparare:

Intr-un castron, freacă usturoiul zdrobit cu zahărul şi muştarul. Toarnă treptat uleiul şi oţetul. Separat, taie cârnatul chorizo în felii şi prăjeşte-l în untul topit.

Scoate-l pe o farfurie, iar în grăsimea rămasă pune năutul scurs şi fasolea fideluţă.

Lasă câteva mi¬nute ca să se înmoaie fasolea. Adaugă feliile de chorizo şi lasă puţin, ca să se întrepătrundă aromele.

La final, potriveşte gustul de sare şi adaugă rondele de ceapă şi frunze de spanac. Stropeşte cu dressingul gata preparat şi serveşte de îndată.

Salata de naut cu chorizo si spanac

Salata_de_naut_cu_chorizo_si_spanac

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.