Salata musceleana

Printeaza

Salata musceleana

Ingrediente:Salata musceleana

  • 300 g cartofi
  • 300 g sfeclă roşie
  • 200 g ardei gras
  • 200 g morcovi
  • 300 g conopidă
  • 300 g castraveţi
  • 250 ml sos vinegretă

Mod de preparare:

Fierbi cartofii şi sfecla în coajă, le cureţi şi le tai rondele pe care le aşezi în straturi alternative cu bucheţele de conopidă fiartă, morcovi fierţi şi tăiaţi ron­dele, felii de castraveţi verzi, felii de roşii şi ardei gras tăiat fideluţă.

Torni deasupra sos vinegretă.

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.