Salată de morcovi thailandeză

Printeaza

Se amestecă 4 morcovi daţi pe răzătoarea mare, 1 ardei gras roşu curăţat şi tocat fin, 1 ceapă roşie mică tocată fin şi 100 g germeni de fasole. Se toacă fin 1 ardei iute roşu mic şi se amestecă cu 3 linguri sos de peşte, 3 linguri zeamă de lime şi 2 linguriţe de zahăr fin.

Se toarnă dressingul peste salată şi se mai adaugă 1 mână de coriandru proaspăt tocat înainte de servire.

Salată de morcovi thailandeză

Salată de morcovi thailandeză

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.