Salată Mimoza

Printeaza

Salată Mimoza

Ingrediente:Salată Mimoza

  • 4 lăptuci
  • 2—3 linguri ulei
  • 1 lingură oţet
  • sare
  • piper
  • 2 ouă fierte tari

 

Mod de preparare:

Curăţăm lăptucile ca să rămînă numai inima, adică partea albă şi galbenă din mijloc, precum şi puţin din frunzele verzi. Tăiem în patru.

Pregătim salata de lăptuci cu oţet şi cu ulei, apoi o presărăm cu ouă fierte tari, date prin sită, cu mărar şi pătrun­jel tocat. Servim la friptură.

 

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • salata mimoza receta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.