Salată mediteraneeană

Printeaza

Se fierb 200g de grâu bulgur conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Când este gata, se adaugă în cratiţă 1 ceapă roşie tăiată felii, se amestecă şi se ia de pe foc, apoi se scurge şi se clăteşte până se răceşte. Se răstoarnă într-un bol mare.

Se combină 1 castravete tăiat cubuleţe, 1 mână de măsline negre fără sâmburi, 200g roşii cherry tăiate jumătăţi şi 2 ardei curăţaţi de seminţe şi tocaţi.

Se bat cu un tel 1 linguriţă de oregano uscat, 2 linguri ulei de măsline, 3 linguri de oţet din vin roşu, sare şi piper. Se toarnă peste salată, se amestecă şi se serveşte.

Salată mediteraneeană

Salată mediteraneeană

Poftă bună!

1 comentariu

  1. Buna rau salata asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.