Salata mediteraneeana de paste cu anghinare

Printeaza

Salata mediteraneeana de paste cu anghinare din: paste scurte, sare, telina verde, funduri de anghinare, busuioc, stafide, samburi de pin, ulei de masline, otet de vin alb, sare.

Ingrediente:Salata_mediteraneeana_de_paste_cu_anghinare

  • 250 g paste scurte (fara ou)
  • sare
  • 2 fire telina verde
  • 150 g funduri de anghinare (din conserva)
  • 3 fire busuioc
  • 50 g stafide
  • 2 linguri samburi de pin
  • 3 linguri ulei de masline
  • 3 linguri otet de vin alb
  • piper

 

Mod de preparare:

Se fierb pastele al dente în apă cu sare; se trec prin jet de apă rece şi se scurg. Se taie felii ţelina. Se lasă să sp scurgă anghinarea şi se taie jumătăţi. Se toacă frunzele de busuioc.

Se amestecă toate ingredientele. Se lasă la marinat 30 minute.

Salata mediteraneeana de paste cu anghinare

Salata_mediteraneeana_de_paste_cu_anghinare

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.