Salata mediteraneeana de paste cu anghinare
PrinteazaSalata mediteraneeana de paste cu anghinare din: paste scurte, sare, telina verde, funduri de anghinare, busuioc, stafide, samburi de pin, ulei de masline, otet de vin alb, sare.
- 250 g paste scurte (fara ou)
- sare
- 2 fire telina verde
- 150 g funduri de anghinare (din conserva)
- 3 fire busuioc
- 50 g stafide
- 2 linguri samburi de pin
- 3 linguri ulei de masline
- 3 linguri otet de vin alb
- piper
Mod de preparare:
Se fierb pastele al dente în apă cu sare; se trec prin jet de apă rece şi se scurg. Se taie felii ţelina. Se lasă să sp scurgă anghinarea şi se taie jumătăţi. Se toacă frunzele de busuioc.
Se amestecă toate ingredientele. Se lasă la marinat 30 minute.
Salata mediteraneeana de paste cu anghinare
Pofta buna!