Salata de fasole verde cu mozzarella

Printeaza

Se curăţă şi se spală 200 g fasole verde şi 200 g fasole fideluţă galbenă. Se curăţă şi se taie bucăţi 250 g morcovi mici. Legumele se opă­resc în apă clocotită cu sare, cca 10 min. Se trec prin jet de apă rece şi se lasă să se scurgă. Se curăţă 2 cepe roşii şi se taie rondele.

Se călesc în 2 linguri ulei de măsline. Se adaugă 2 linguri oţet de vin alb şi 5 linguri supă de legume; se presară piper.

Această marinată se repartizează peste fasolea verde o şi morcovi şi se lasă să se pătrundă cca 30 min. Se rup frunzuliţele de la 2 fire busuioc si 2 fire de oregano.

Se taie felii 250 g mozzarella. Se serveşte salata, repartizând deasupra bucăţi de brânză şi verdeţuri; se presară piper proaspăt măcinat.

Salata de fasole verde cu mozzarella

Salata de fasole verde cu mozzarella

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.