Salata ecudoriana cu ton

Printeaza

Salata ecudoriana cu ton din: ton, ceapa, telina, maioneza, piper, verdeata.

Ingrediente:Salata ecudoriana

  • 1 cutie de ton
  • 1 ceapă mică
  • 1 ţelină
  • maioneză
  • piper
  • verdeaţă

 

Mod de preparare:

Iei o cutie de ton în apă sau în suc propriu, că dacă e în ulei, atunci salata devine prea grasă, goleşti conţinutul într-un bol şi mai mărunţeşti tonul puţin.

Adaugi ceapa pe care ai tocat-o mărunt şi ţelina dată pe râzătoare. După aceea, amesteci totul şi, după ce pui piper după gust şi adaugi 2 linguri de maioneză, amesteci din nou cât mai bine. Apoi aşezi totul pe un platou decorat, fie cu frunze de salată, fie cu verdeaţă din belşug.

Consumi salata rece.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.