Salata de vinete cu piept de pui

Printeaza

O reteta delicioasa de salata de vinete cu: ceapa, oua, lamaie, ulei, sare, usturoi, piept de pui, masline. O retete simpla si foarte gustoasa.

 

Ingrediente:

  • 500 g vinete
  • 2 cepe mari
  • 2-3 ouă
  • 1/2 lămâie
  • 500 ml ulei
  • sare după gust
  • 1 căţel de usturoi
  • 1 piept de pui
  • măsline pentru ornat

 

Mod de preparare:

Coci vinetele, le cureţi şi le toci. Faci o maio­neză din 2 ouă fierte, 1 ou crud, ulei şi sucul de lămâie.

Fierbi pieptul de pui sau îl căleşti în tigaie (după gustul fiecăruia). Mărunţeşti foar­te fin carnea de pui la robot. D

e asemenea, mărunţeşti şi ceapa şi usturoiul.

Amesteci vinetele tocate (eu le dau tot la robot) cu maioneza, ceapa, puiul şi sarea.

Le aranjezi într-un bol şi le ornezi cu măsline. Serveşti salata rece.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.