Salată de vinete cu ghimbir si ciuperci

Printeaza

Salată de vinete cu ghimbir si ciuperci:vinete, ciuperci, patrunjel, sare, boia dulce, maioneza, rosii cherry,ghimbir, ceapa, ulei.

 

Ingrediente:Salata_de_vinete_cu_ghimbir_si_ciuperci

  • 4 vinete coapte
  • 400 g ciuperci gratinate
  • 1 legătură pătrunjel proaspăt
  • 1 vârf de linguriţă sare
  • 1 vârf de linguriţă boia dulce de ardei
  • 200 g maioneză
  • 6 roşii
  • 1/4 ghimbir de mărime medie ras
  • 2 cepe mici
  • 100 ml ulei

 

Mod de preparare:

Coci vinetele, le cureţi de coajă şi le laşi la scurs, apoi le toci. Tai roşiile mărunt. Amesteci şi pui uleiul, amestecând continuu, până când se încorporează. Cureţi cea­pa, o toci mărunt şi mixezi ener­gic cu puţină sare şi ulei, circa 3 minute.

Adaugi ceapa curăţată şl tocată mărunt şi potriveşti gustul de sare. In timpul tocării vinetelor pe un suport, adaugi ciupercile gratinate, pătrunjelul tăiat mărunt, roşiile, uleiul, boia dulce de ardei, maioneza, ghimbirul şi sare după gust.

Salată de vinete cu ghimbir si ciuperci

Salata_de_vinete_cu_ghimbir_si_ciuperci

Pofta buna!

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.