Salată de vară cu piept de pui

Printeaza

Salată de vară cu piept de pui din: piept de pui, dovlecei, salata verde, spanac, rucola, rosii, ridichi rosii, ardei, parmezan, usturoi, masline, iaurt, ulei de masline, patrunjel verde.

Ingrediente:Salata_de_vara_cu_piept_de_pui

  • 150 g piept de pui
  • 20 g dovlecei
  • 20 g salata verde
  • 20 g spanac
  • 20 g rucola
  • 50 g rosii
  • 20 g ridichi rosii
  • 20 g ardei (rosu, verde, galben)
  • 10 g parmezan
  • 2 catei de usturoi
  • masline verzi si negre
  • 20 g iaurt gras
  • ulei de masline
  • patrunjel verde

 

Mod de preparare:

Intr-o tigaie tip grill coci pieptul de pui. Dovleceii îi tai cuburi cu tot cu coajă şi îi marinezi în ulei de măsline condimentat cu usturoi, sare, piper, cimbrişor şi oţet balsamic.

Intr-o tigaie cu puţin ulei tragi acest amestec, după care adaugi şi pieptul de pui tăiat felii şi mai laşi un pic pe foc, circa 5 minute.

Legume­le le tai după preferinţă. Pe un platou pui un pat de spanac cu salată verde, legumele, pieptul tăiat fâşii deasupra şi presari parmezan peste.

Intr-o parte a farfuriei sau într-un bol pui o lingură mare cu iaurt şi torni deasupra ulei de măsline, condimentat cu frunze de pătrunjel mărunţit.

Salată de vară cu piept de pui

Salata_de_vara_cu_piept_de_pui

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.