Salata de vara cu grau incoltit

Printeaza

Salata de vara cu grau incoltit din: ciuperci, salata verde creata, avocado, frunze de baby spanac, rosii cherry, grau incoltit, frunze de rucola, masline verzi, ulei extravirgin de masline, zeama de lamaie.

Ingrediente:Salata_de_vara_cu_grau_incoltit

  • 10 ciuperci champignon
  • 1 salata verde creata
  • 1 avocado bine copt
  • 3-4 frunze de baby spanac sau macris
  • 4-5 rosii cherry
  • 3-4 linguri grau incoltit
  • 1-2 fire de ceapa verde
  • cateva frunze de rucola
  • 100 g masline verzi
  • 20 ml ulei extravirgin de masline
  • 30 ml otet balsamic sau zeama de la 1/2 lamaie

 

Mod de preparare:

Speli ciupercile şi le frigi puţin, la foc mic, într-o tiga­ie antiaderentă, fără ulei. Speli frunză cu frunză salata creaţă, măcrişul sau spanacul, ceapa verde, roşiile şi ruccola. Le laşi să se scurgă.

Tai avocado în jumătate, pe lungime, îi scoţi miezul şi îl tai în feli­oare sau cubuleţe. Tai măcrişul şi salata în fâşii înguste, iar ceapa verde o toci mărunt. Amesteci toate ingredientele si le stropesti cu ulei de masline, otetul balsamic sau zeama de lamaie.

Salata de vara cu grau incoltit

Salata_de_vara_cu_grau_incoltit

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.