Salata de valeriana cu sunca si fenicul

Printeaza

Salata de valeriana cu sunca si fenicul din: amestec de cereale, şuncă, valeriană, bulb mic de fenicul, alune de pădure, merişoare confiate,ulei de măsline extravirgin, clementine, muştar de Dijon, miere.

 

Ingrediente:

  • 250 g amestec de cereale
  • 280 g de şuncă
  • 100g de valeriană
  • 1 bulb mic de fenicul, feliat subţire
  • 50g alune de pădure, prăjite şi tocate grosier
  • 1 legătură mică de pătrunjel, tocat grosier
  • 1 lingură merişoare confiate, tocate grosier

Pentru dressing:

  • 2 linguri ulei de măsline extravirgin
  • coaja rasă de la 1 clementină şi zeama de la 2
  • 2 linguriţe muştar de Dijon
  • 1 lingură de miere

 

Mod de preparare:

Pentru dressing, pune toate ingredientele într-un borcan, împreună cu sare şi piper, înşurubează capacul şi agită-l bine.

Pune cerealele într-un bol mare şi amestecă-le cu şunca, valeriana, feniculul, alunele de pădure şi pătrunjelul.

Chiar înainte de a servi salata, stropeşte-o cu dressingul şi amestecă uşor. Transfer-o pe un platou şi presară deasupra merişoarele confiate.

Salata de valeriana cu sunca si fenicul

Salata_de_valeriana_cu_sunca_si_fenicul

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.