Salata de ton cu ceapa

Printeaza

Salata de ton cu ceapa

Ingrediente:Salata de ton cu ceapa

  • 1-2 cutii de ton in ulei vegetal
  • 1-2 linguri de iaurt
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare, piper alb
  • 4-5 ridichi
  • 1 ceapa rosie mica
  • 1 ceapa alba mica
  • 1 salata verde mica
  • 2-3 castraveti
  • zeama de la 1 lamaie

Preparare:

Se desfac cutiile de ton, se scot bucatele de peste si se pun la scurs intr-o sita. Separat, intr-un bol, se pun frunzele de salata verde, spalate, rupte sau taiate, ceapa rosie taiata solzisori si ceapa alba.

Ridichile se spala si se taie rondele foarte subtiri, apoi se pun peste celelalte ingrediente. Castravetii se spala, nu se curata de coaja, se taie felii foarte subtiri si se adauga peste celelalte ingrediente. se presara si bucatile de ton pe deasupra si se amesteca toatae cu sare si piper, iar apoi se lasa 5 minute la rece.

Se scoate de la frigider si se amesteca cu uleiul, iaurtul si sarea de lamaie, dupa gust. Salata se serveste ornata cu putin patrunjel si cu lipie calda.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.