Salata de toamna

Printeaza

Salata de toamna

Ingrediente:Salata de toamna

  • 400 g aluat de foietaj
  • 1-2 mere verzi
  • 1-2 pere
  • 1/2 dovleac
  • 1 gutuie
  • 500 g branza de vaci
  • 2-3 linguri zahar
  • 50 g stafide
  • 100 g unt
  • scortisoara

Preparare:

Spală merele şi perele şi taie-le cubuleţe, cu tot cu coajă. Gutuia şi dovleacul, decojite, taie-le în cuburi foarte mici. Căleşte-le în unt topit, iar la final adaugă scorţişoara.

Intre timp, amestecă brânzica de vaci cu zahărul şi stafidele spălate. Pune aluatul într-un vas termorezistent uns cu puţin unt, înţeapă-lcu o scobitoare, adaugă brânzica frecată şi dă la cuptor pentru 15 minute. Scoate şi adaugă cubuleţe-le călite.

Mai dă la cuptor pentru 15-20 de minute. Serveşte salata după ce s-a răcorit, presărată cu zahăr.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.