Salata de telina cu ceapa si untdelemn

Printeaza

O reteta foarte simpla de salata de telina cu ceapa si untdelemn din: radacina de telina, apa, sare, zahar, otet, ceapa, untdelemn si piper.

Ingrediente:Salata de telina cu ceapa si untdelemn

  • 2 rădăcini de ţelină
  • 1/4 l de apă
  • sare
  • 2 cuburi de zahăr
  • 2 linguri de oţet
  • 1 ceapă mai mică
  • 3 linguri de untdelemn
  • piper

 

Mod de preparare:

Rădăcina de ţelină, spălată şi cu­răţată, o tăiem felii şi o fierbem, o condimentăm cu puţin oţet, sare şi zahăr.

Feliile de ţelină cu acest suc le turnăm în vas şi le condimentăm apoi cu ceapă, untdelemn şi cu puţin piper. După ce ţelina absoarbe aceste sucuri servim salata cu mâncăruri cu carne.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.