Salata de telina cu lamaie

Printeaza

Salata de telina

Ingrediente:Salata de telina cu lamaie

  • 200 g ţelină rasă
  • 200 g măr ionatan
  • 50 g maioneză
  • sare
  • piper
  • zeamă de lămâie

 

Mod de preparare:

Ţelina rasăşi mărul se ţin câteva minute în apă cu sare de lămâie, ca să nu-şi schimbe culoarea, apoi se scurg de zeamăşi se amestecă cu maioneză.

După ce s-a dat gustul, se aşează pe mijlocul farfuriei peste două frunze de salată verde creaţă şi două frunze de andive.

Se decorează cu floricele din roşii mici, apoi se serveşte ca garnitură la fripturi, rulade şi terină din ficat de gâscă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.