Salata de telina (varianta)

Printeaza

 Salata de telina

Ingrediente:

  • 500 g ţelină
  • 1 gălbenuş
  • 50 g ulei
  • 1 linguriţă muştar
  • 1 lingură oţet
  • sare

 

 

Mod de preparare:

Se curăţă ţelina şi se taie ca fideaua. Se opăreşte cu apă clocotită cu sare.

Se scurge bine şi se amestecă fie cu un sos maioneză, fie cu un sos de ulei, oţet şi muştar. La fel se poate face salata cu ţelină crudă, neopărită.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.