Salată de sparanghel

Printeaza

Salată de sparanghel

Ingrediente:

  • 700 g sparanghel
  • 4 linguri ulei
  • 1/2 lămîie
  • sare
  • 1tinguriţă muştar
  • 1 legătură pătrunjel
  • 1 ou
  • 1 salată verde sau 1 legătură verdeaţă

 

Mod de preparare:

Sparanghelul se curăţă, se leagă buchet şi se mai taie din cotoare dacă sînt prea lungi. Se fierbe în apă cu sare circa 25 minute, apoi se dă puţin prin apă rece.

Cînd s-a scurs, se aşază pe un platou cu şervet, garnisit cu ver­deaţă sau foi de salată.

Sosul se serveşte separat la sosieră, făcut din ulei, zeamă de lămîie, sare, muştar, ou fiert tocat şi pătrunjel tocat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.