Salată de spanac cu mozzarella

Printeaza

Salată de spanac cu mozzarella: spanac, ciuperci, ceapa rosie, mozzarella, otet balsamic, ulei de masline, apa, sare, piper.

Ingrediente:Salată de spanac cu mozzarella

  • 600 g spanac proaspăt
  • 4 ciuperci mari
  • 3 feliuţe ceapă roşie
  • 50 g mozzarella cu puţină grăsime
  • 1 lingură oţet balsamic
  • 1 lingură ulei de măsline
  • 1 lingură apă
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Pui într-un bol sau o farfurie mai adâncă spanacul, ciupercile tăiate subţire, ceapa şi mozzarella. Separat, amesteci apa, uleiul, oţetul, sarea şi pi­perul.

Amestecul obţinut îl pui peste spanac şi mozzarella. Este bine să foloseşti cât mai puţină sare, în schimb piper poţi folosi cât doreşti.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.