Salata de ruccola cu branza de capra

Printeaza

Salata de ruccola cu branza de capra din: branza de capra, sare, piper, ulei de masline, ruccola, salata, rosii, capere, masline negre, otet balsamic alb si zahar.

Ingrediente:Salata de ruccola cu branza de capra

  • 250 g brânză de capră
  • sare
  • piper
  • 6 linguri ulei de măsline
  • 1 legătură ruccola
  • 1 căpăţână salată romană
  • 4 roşii
  • 1 lingură capere
  • 3 linguri măsline fără sâmburi
  • 2 linguri oţet balsamic alb
  • zahăr

 

Mod de preparare:

Se încinge bine grillul cuptorului.

Se taie brânza de capră în 8 felii groase şi se aşază într-o tavă tapetată cu hârtie de copt; se sărează şi se piperează. Se stropesc rondelele de brânză cu 2 linguri de ulei şi se frig cca 5 minute. 2 între timp se curăţă şi se taie bucăţi ruccola.

Se pregătesc roşiile şi se taie şi ele fâşii. Se lasă să se scurgă caperele şi măslinele. Se aşază pe un platou, împreună cu roşiile, ruccola şi fâşiile de salată.

Se bate cu telul restul de ulei împreună cu oţet, sare, piper şi un praf de zahăr; se toarnă peste salată. Se aşază deasupra brânza de capra.

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.