Salata de rosii cu usturoi

Printeaza

Salata de rosii cu usturoi din: rosii, usturoi, sare, ulei, busuioc.

Ingrediente:Salata de rosii cu usturoi

  • 1 kg rosii
  • 4-6 fire de usturoi verde sau 6-8 catei de usturoi tocat
  • sare
  • 3 linguri cu ulei
  • 5-6 fire de busuioc

 

 

Mod de preparare:

Spalati rosiile cu atentie, taiati in doua, inlaturati partea verde unde au fost coditele si taiati felii subtiri pe latul jumatatilor. Strangeti in castron adanc, stropiti cu uleiul in care ati amestecat sare si usturoi zdrobit.

Nu e nevoie sa omogenizati salata daca veti pune sosul picant pe rand. Decorati cu busuioc tocat fin. Serviti cu friptura.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.