Salata de rosii coapte

Printeaza

Salata de rosii coapte din: salata verde, vazra rosie, ridichi, fenicul, telina, maghiran, patrunjel, busuioc, rosii coapte, usturoi, cimbrisor, busuioc, oregano, ulei de masline, sare, piper, ardei iute uscat, suc de lamaie.

 

Ingrediente:Salata de rosii coapte

  • salata verde
  • varza rosie
  • ridichi
  • fenicul
  • telina
  • maghiran, patrunjel sau busuioc
  • rosii coapte
  • usturoi tocat
  • cimbrisor tocat
  • busuioc si oregano uscat
  • ulei de masline
  • sare si piper
  • ardei iute uscat

Ingrediente dressing de ulei de măsline şi suc de lămâie:

  • 2 linguri de suc de lămâie
  • 5 linguri de ulei de măsline
  • 1 linguriţă rasă de sare
  • 1 linguriţă de piper negru, proaspăt măcinat

 

Mod de preparare:

Amestecaţi toate ingredientele pentru dressing si pastrati deoparte.

Amestecati intr-un bol mare varză roşie, salată verde, ridichi, fenicul, ţelină.

Adăugaţi măghiran, busuioc sau pătrunjel. Adaugati roşii coapte.

Adăugaţi puţin usturoi tocat, cimbrişor proaspăt, busuioc, nişte oregano uscat, puţin ulei de măsline, sare şi piper negru, proaspăt măcinat şi ardei iute uscat.

Vărsaţi conţinutul bolului într-o tavă de copt şi ţineţi în cuptor doar până când se colorează, uscându-le puţin, aproximativ 15 minute.

Lăsaţi să se răcească.

Când salata e gata, adăugaţi dressing de ulei de măsline şi suc de lămâie şi mai puneţi nişte roşii coapte pe deasupra.

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.