Salata de radicchio cu branza si struguri

Printeaza

Salata de radicchio cu branza si struguri din: salata radicchio, fenicul, struguri, caise uscate, suc de portocale, otet de vin alb, indulcitor, sare, piper, ulei, branza feta, ou, faina, alune.

Ingrediente:Salata_de_radicchio_cu_branza_si_struguri

  • 1 capatana salata radicchio
  • 1 bulb de fenicul
  • 200 g struguri fara samburi
  • 2 caise uscate
  • 4 linguri suc de portocale
  • 1 lingura otet de vin alb
  • indulcitor
  • sare
  • piper
  • 4 linguri ulei
  • 300 g branza feta
  • 1 ou
  • 2 linguri faina
  • 100 g alune macinate

 

Mod de preparare:

Se curăţă salata şi feniculul, se taie fâşii. Se spală şi se taie jumătăţi boabele de struguri. Se taie cuburi caisele şi se amestecă toate. Se amestecă sucul de portocale cu oţet, câteva picături de îndulcitor, sare şi piper.

Se taie brânza felii, apoi triunghiuri. Se bate oul. Bucăţile de brânză se tăvălesc mai întâi prin făină, apoi prin ou şi în final prin alune. Se încing 2 linguri de ulei şi se prăjesc bucăţile de brânză pe ambele feţe.

Se toarnă dressingul pe salată şi se aşază deasupra bucăţile de brânză.

Salata de radicchio cu branza si struguri

Salata_de_radicchio_cu_branza_si_struguri

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Ce bine arata salata, dar mi se pare foarte greu :))

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.