Salata de pui festiva

Printeaza

Salata de pui festiva din: ulei, ceapa, pasta de curry, patrunjel, menta, iaurt natural, zeama de lamaie, zahar brun, piept de pui, mango si fulgi de migdale.

Ingrediente:Salata_de_pui_festiva

  • 1 lingura ulei
  • 1 ceapa, taiata
  • 1 lingura pasta de curry
  • 1 lingura patrunjel proaspat, tocat
  • 1 lingura menta proaspata, tocataq, plus pentru ornat
  • 200 ml iaurt natural
  • zeama de la 1 lamaie
  • 1 lingurita zahar brun
  • 500 g piept de pui sau de curcan, fiert, taiat bucati
  • 1 mango, curatat si taiat felii
  • 15 g fulgii de migdale, arahide sau Caju rumenite

 

Mod de preparare:

Intr-un vas incinge uleiul si prajeste ceapa pana cand se rumeneste. Adauga pasta de curry si fierbe 1 min. Lasa sa se raceasca.

Combină ceapa cu verdeata, iaurtul, zeama de lamaie si zaharul. Adauga carnea si fructul si amesteca.

Aranjeaza salata pe platou si presara verdeata si nucile rumenite si serveste.

Salata de pui festiva

Salata_de_pui_festiva

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Salata asta imi propun s-o incerc si eu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.