Salata de pui cu sparanghel si mango

Printeaza

Salata de pui cu sparanghel si mango din: piept de pui, cartofi, usturoi, ghimbir, sos de soia, sparanghel, ulei, mango, mix de salata, ulei, mustar de dijon, coaja de portocala, suc de portocala, piper.

Ingrediente:Salata_de_pui_cu_sparanghel_si_mango

  • 1 piept de pui
  • 6-7 cartofi fierti
  • 1 catel de usturoi zdrobit
  • 1 lingurita cu ghimbir ras
  • 1 lingura cu sos de soia
  • 2 linguri cu ulei
  • 6-7 fire de sparanghel
  • 1 mango feliat
  • 200 g mix de salata

pentru sos:

  • 3 linguri cu ulei
  • 1 lingurita cu mustar de Dijon
  • 1/2 lingurita cu coaja de portocala rasa
  • 1 lingura cu suc de potocala
  • piper

 

Mod de preparare:

Pune usturoiul, ghimbirul, sosul de soia şi uleiul într-un castron. Adaugă pieptul de pui, lasă la marinat 15 minute, apoi frige carnea pe grătar.

Taie cartofii şi mango în felii. Opăreşte sparanghelul două minute, pune-l pe grătar, fără ulei, şi lasă-l două minute.

Când s-a răcorit, taie-l în bucăţi, într-un castron încăpător, aşază mixul de salată, apoi cartofii, puiul, sparanghelul, mango.

Amestecă ingredientele pentru sos, toarnă peste salată şi serveşte.

Salata de pui cu sparanghel si mango

Salata_de_pui_cu_sparanghel_si_mango

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.