Salata de pui cu mazare si sparanghel

Printeaza

Salata de pui cu mazare si sparanghel din: sparanghel,mazare, pui, ridichi, ceapa rosie, salata verde, rucola.

Ingrediente:

  • 1 legatura de sparanghelSalata_ de_ pui_ cu_ mazare_ si_ sparanghel
  • 300g pastai de mazare
  • 1 pui mic copt, fara piele si oase, carnea maruntita
  • 250g de ridichi, feliate
  • 1 ceapa rosie, feliata
  • 1 salata verde
  • rucola, pentru servit

Ingrediente pentru dressing:

2 linguri suc de soc
2 linguri de otet din vin alb
coaja rasa si zeama de la 1 lamaie
3 linguri ulei de rapita

Mod de preparare:

Da in clocot o oala medie cu apa si umple un bol mare cu apa rece ca gheata. Pune sparanghelul in apa care clocoteste. Dupa 1 minut adauga mazarea, mai fierbe totul 30 de secunde, apoi scurge legumele si pune-le in apa rece.

Dupa 1-2 minute, scurge-le si lasa-le deoparte in strecuratoare, in timp ce prepari restul ingredientelor.

Sterge bolul, pune in el ingredientele pentru dressing, alaturi de sare si piper si amesteca-le. Adauga puiul, ridichile, ceapa, legumele racite si scurse si salata, apoi amesteca totul cu grija. Serveste imediat.

Salata de pui cu mazare si sparanghel

Salata_ de_ pui_ cu_ mazare_ si_ sparanghel

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.