Salată de pui cu legume si masline

Printeaza

 Salată de pui cu legume si masline

Ingrediente:Salată de pui cu legume si masline

  • 1 piept de pui
  • 100 g măs­line
  • 3 roşii
  • 3 fire de ceapă verde
  • 1 salată verde
  • 2 cartofi
  • 2 linguri muştar
  • 3-4 căţei de usturoi
  • ulei
  • piper
  • sare

 

Mod de preparare:

Pui la fiert pieptul de pui, iar separat fierbi cartofii în coajă. Când a fiert carnea de pui, o tai cubuleţe, cureţi şi cartofii fierţi şi îi tai tot în cuburi.

Speli bine salata, roşiile şi ceapa, apoi tai salata fâşii subţiri, roşiile felii, iar ceapa o tai mărunt. Le pui pe toate într-un castron şi adaugi şi măslinele spălate.

Amesteci muştarul cu usturoiul pisat, adaugi ulei treptat şi le freci până devin ca o maioneza. Potriveşti gustul de sare şi piper şi torni sosul peste salată după care o omogenizezi.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.