Salata de pui cu legume si capere

Printeaza

Salata de pui cu legume si capere din: pulpe de pui, morcovi, ţelină, mazare, capere, masline negre, sare, piper, iaurt, maioneză

Ingrediente:Salata de pui cu legume si capere

  • 2 pulpe de pui fierte (din supă)
  • morcovi fierţi (din supă)
  • ţelină fiartă (din supă)
  • 1 conservă mazăre
  • 50 g capere
  • 50 g măsline negre
  • sare
  • piper
  • 3 linguri maioneză
  • 1 lingură iaurt

Mod de preparare:

Curăţăm de pieliţă pulpele rămase de la supă după care le tăiem bastonaşe sau bu­căţele mici cu un cuţit foarte bine ascuţit.

Tăiem morcovii şi ţelina în pătrăţele mici, măslinele le tăiem rondele, trecem caperele şi mazărea din conservă printr-un jet de apă rece şi le scurgem foarte bine.

Amestecăm într-un bol legumele cu carnea de pui şi adăugăm 3 linguri de maioneză şi 1 lingură de iaurt.

Le amestecăm până la omogenizare, apoi adăugăm sare şi piper după gust şi o servim.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.