Salată de pui cu ciuperci si gogoşari in oţet

Printeaza

Salată de pui cu ciuperci si gogoşari in oţet

Ingrediente:Salată de pui cu ciuperci si gogoşari in oţet

  • 1 piept mare de pui
  • 2 cutii de ciuperci
  • 2 morcovi mici
  • 4 castraveţi muraţi
  • 4 gogoşari în oţet
  • sare
  • piper
  • 2 ouă
  • ulei
  • 1 lingură muştar

 

Mod de preparare:

Fierbi pieptul de pui împreună cu morcovii curăţaţi, separat fierbi un ou, apoi speli ciupercile, la tai mărunt, iar cas­traveţii şi gogoşarii îi tai cubuteţe.

După ce au fiert, tai pieptul de pui şi morcovii în cubuleţe şi pregăteşti o maioneză obişnuită dintr-un gălbenuş fiert, unul crud, ulei, muştar şi sare după gust. Le amesteci pe toate, potriveşti gustul de sare şi piper şi dai salata la rece pentru o oră.

Salată de pui cu ciuperci si gogoşari in oţet

Salata de pui cu ciuperci si gogosari in otet

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • https://www restaurantedelux ro/salata-de-pui-cu-ciuperci-si-gogosari-in-otet html

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.