Salata de pui cu cartofi si maioneza

Printeaza

Salata de pui cu cartofi si maioneza din: piept de pui, cartofi, mar, morcovi, patrunjel, gogosari murati, sare, piper, patrunjel, maioneza, masline.

Ingrediente:Salata de pui cu cartofi si maioneza

  • 1 piept de pui
  • 1/2 kg cartofi fierti in coaja
  • 1 mar acrisor
  • 300 g morcovi
  • 1-2 radacini patrunjel
  • 1-2 gogosari murati
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • maioneza facuta din 3 oua
  • cateva masline pentru ornat

Mod de preparare:

Fierbi legumele in apa cu sare, la fel si pieptul de pui, dupa care le tai cubulete (ca la salata de boeuf). Cureti marul de coaja si de samburi si il tai cubulete. La fel procedezi si cu gogosarul. Intr-un castron amesteci ingredientele si adaugi sare si piper dupa gust.

Pregatesti maioneza din 2 galbenusuri fierte tari si 1 galbenus crud, ulei si suc de lamaie, fara mustar. Astfel, salata va avea un gust mai fin. Adaugi maioneza peste compozitie, dar pastrezi o parte pentru decor.

Amesteci bine si asezi salata pe un platou. Decorezi cu maioneza, gogosar murat, masline si patrunjel verde.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.