Salata de pui cu avocado si muguri de pin
Printeaza
- două piepturi de pui
- două bucăţi de avocado
- o salată verde
- 100 g măsline verzi
- 50 g muguri de pin
- mărar
- pătrunjel
- sare
- piper
- ulei de măsline
- două limete
- muştar
- iaurt
Mod de preparare:
Piepturile dej pui se spală, se lasă puţin deoparte să se scurgă, se ung c;u ulei şi se condimentează. Se crrestează din loc în loc şi se pun pe grătarul încins sau se prăjesc în puţi,in ulei de măsline. Fructele de avocado se curăţă de coajă, se ttaie în felii, se stropesc cu suc de Ija o limetă şi se introduc la rece pemtru zece minute.
Măslinele vesrzi se taie în felii subţiri şi se pun într-un vas mai mare. Se adaugă piepturile de pui dezosate şi tâăiate în bucăţi mai mici şi salata verde tăiată în fâşii subţiri.
Se adaugă feliile de avocado, mugurii de pin, sarea şi piperul după gust. Se toarnă trei linguri de ulei de măsline şi sucul de la limeta rămasă. Se presară mărar şi pătrunjel tocate mărunt, se amestecă şi se acoperă cu folie de plastic alimentar.
Se introduce la rece pentru zece minute, apoi se serveşte. Se poate adăuga un sos din muştar, iaurt şi verdeaţă tocată.
Poftă bună!
Incoming search terms:
- salata cu muguri de pin