Salata de pui cu avocado si muguri de pin

Printeaza

 

Ingrediente:Salata de pui cu avocado si muguri de pin

  • două piepturi de pui
  • două bucăţi de avocado
  • o salată verde
  • 100 g măsline verzi
  • 50 g muguri de pin
  • mărar
  • pătrunjel
  • sare
  • piper
  • ulei de măsline
  • două limete
  • muştar
  • iaurt

 

Mod de preparare:

Piepturile dej pui se spală, se lasă puţin deoparte să se scurgă, se ung c;u ulei şi se condi­mentează. Se crrestează din loc în loc şi se pun pe grătarul încins sau se prăjesc în puţi,in ulei de măsline. Fructele de avocado se curăţă de coajă, se ttaie în felii, se stro­pesc cu suc de Ija o limetă şi se in­troduc la rece pemtru zece minute.

Măslinele vesrzi se taie în felii subţiri şi se pun într-un vas mai mare. Se adaugă piepturile de pui dezosate şi tâăiate în bucăţi mai mici şi salata verde tăiată în fâşii subţiri.

Se adaugă feliile de avocado, mugurii de pin, sarea şi piperul după gust. Se toarnă trei linguri de ulei de măsline şi sucul de la limeta rămasă. Se presară mărar şi pătrunjel tocate mărunt, se amestecă şi se acoperă cu folie de plastic ali­mentar.

Se introduce la rece pentru zece minute, apoi se serveşte. Se poate adăuga un sos din muştar, iaurt şi verdeaţă tocată.

 

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • salata cu muguri de pin

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.