Salată de praz (varianta)

Printeaza

Salată de praz

Ingrediente:Salată de praz

  • 3—4 fire mari de praz
  • sos de muştar

 

Mod de preparare:

Se poat prepara cu prazul crud sau fiert. Alegem numai partea albă a pra­zului. După ce curăţăm toate foile tari de deasupra, tăiem prazul în bucăţi lungi de 4—5 cm.

Punem prazul la fiert în apă clocotită cu sare, pînă se moaie. Scurgem, lăsăm să se răcorească şi aşezăm în sa­latieră.

Preparăm un sos de muştar pe care îl turnăm deasupra şi dăm salata la rece.

Dacă prazul este crud, îl tăiem rondele subţiri, pe care le sărăm şi le lăsăm puţin să se moaie. Apoi servim cu sos de muş­tar.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.