Salata de piure de fasole (varianta)

Printeaza

Salata de piure de fasole

Ingrediente:Salata de piure de fasole

  • 300 g fasole boabe
  • 100 g ulei
  • 1 lingură zeamă de lămâie (sare de lămâie sau oţet)
  • o ceapă mijlocie
  • sare

 

Mod de preparare:

Se fierbe fasolea uscată, se scurge şi se trece prin sită. După ce s-a răcorit se pune piureul într-un castron şi se bate bine cu o furculiţă, adăugând uleiul turnat cu încetul şi zeama de lămâie (poate fi înlocuită cu zeama de lămâie).

Se potriveşte de sărat. Când este gata, se amestecă cu ceapă tocată mărunt.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.