Salata de piersici cu sorbet de vin

Printeaza

Salata de piersici cu sorbet de vinIntr-un castron mare şi plat, se toarnă 300 ml vin dulce şi se dă la congelator cca 3 ore; la interval de 15 min., se scoate castronul din frigider şi se amestecă, pentru a nu se forma cristale de gheaţă.

Se aşază într-un strecurătoare 1 conservă de piersici (850 ml), iar piersicile se taie cuburi. Se repartizează în 4 pahare de desert şi se ornează cu mentă.

Salata de piersici cu sorbet de vin

Salata de piersici cu sorbet de vin

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.