Salata de piept de pui cu porumb si sos de maioneza

Printeaza

Salata de piept de pui cu porumb si sos de maioneza

 Salata de piept de pui cu porumb si sos de maioneza din: piept de pui, porumb, mazare, galbenus, smantana, boia, sare, piper, salata, marar, ulei.

Ingrediente:

  • 1 piept de pui
  • 1 ştiulete porumb
  • 1 mână mazăre verde
  • 1 gălbenuş
  • 50 g smântână
  • boia
  • sare
  • piper
  • 2-3 foi de salată
  • 2-3 fire mărar
  • ulei

 

Mod de preparare:

Cum procedezi: în 3 vase diferite pui la fiert carnea de pui, porumbul şi mazărea.

In acest timp pregăteşti sosul de maioneză: Freci gălbenuşul crud cu puţină sare, apoi torni ulei în fir până ce gălbenuşul îşi dublează volumul. Amesteci această maioneză cu smântână şi potriveşti de sare, boia şi piper.

Tai cubuleţe carnea fiartă, scurgi porum­bul şi mazărea şi scoţi boabele de porumb de pe ştiulete. Amesteci carnea cu mazărea, porumbul şi sosul de maioneză, mai pui sare dacă e nevoie şi aran­jezi salata pe un platou cu foi de salată.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.