Salata de peste

Printeaza

Salata de peste

Ingrediente:Salata de peste

  • 1 kg macrou
  • 2-3 morcovi
  • 1 lamaie
  • 2-3 linguri otet
  • 1 ceapa
  • cateva masline
  • sare

 

Mod de preparare:

Cureti pestele, il speli si-l tai bucati. Il pui apoi la fiert in apa cat sa-l cuprinda, cu otetul, putina sare si morcovii intregi. Lasi sa se fiarba la foc foarte mic, pana cand se desprinde de pe oase.

Cand a fiert, scoti oasele, rupi carnea in bucatele mici, le asezi intr-un vas mai adanc si torni din apa in care a fiert pestele pana cand il acopera. Ornezi cu felii de lamaie, rondele de morcovi fierbi impreuna cu pestele, rondele de ceapa cruda si masline.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.