Salata de peste cu sos de mustar

Printeaza

 Salata de peste cu sos de mustar

Ingrediente:Salata de peste cu sos de mustar

  • 200g peşte sărat (mărunt)
  • 300g cartofi
  • 50g măsline
  • l-2 linguri oţet
  • 4-5 lin­guri ulei
  • lingură muştar
  • 1leg. pătrunjel
  • l/2 gogoşar acru
  • sare

 

Mod de preparare:

Se fierb cartofii în coajă, în apă sărată, apoi se lasă la răcit, se curăţă şi se taie în felii. Peştele se spală, se curăţă de cap, măruntaie şi coadă, după care se taie în două bucăţi.

Muştarul se omogenizează cu uleiul adăugat treptat, cu oţetul şi cu puţină apă, amestecând încon­tinuu.

Sosul obţinut se toarnă apoi peste peşte şi cartofi. Sa­lata se aşază pe platou sau pe farfurie şi se garniseşte cu felii de măsline, gogoşar roşu şi pătrunjel verde tăiat mărunt.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Absolut delicioasa salata de peste cu sos de mustar! Trebuie s-o incercati!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.