Salata de peste cu morcovi

Printeaza

Salata de peste cu morcovi din: peste in ulei, ceap, morcov, sare, lamaie.Salata de peste cu morcovi

Ingrediente:

  • 1 conservă de peşte în ulei
  • 1 ceapă mică
  • 1 morcov potrivit
  • sare
  • zeama de la 1/2 lămâie

 

Mod de preparare:

Tai ceapa mărunt şi adaugi un praf de sare. Scoţi peştele din conservă (dar nu arunci uleiul), îl dezosezi şi-l adaugi peste ceapă.

Cureţi morcovul, îl dai pe răzătoarea cu ochiuri mici şi-l amesteci cu ceapa şi peştele. Pui şi zeama de lămâie, uleiul din conservă şi potriveşti gustul de sare. Amesteci salata şi o dai apoi la frigider pentru 6 ore.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.