Salata de peste cu legume

Printeaza

Salata de peste cu legume

Salata de peste cu legume

Ingrediente:

  • 250g peste afumat
  • 2 cepe
  • 4 cartofi mijlocii
  • 200 ml maioneza
  • 1 legatura de ridichi
  • 1/2 legatura de patrunjel verde
  • 4 rosii
  • sare
  • piper

Preparare:

Cartofii se spală şi se fierb în apă cu sare jumătate de oră. Se curăţă de coajă cât încă mai sunt calzi şi se taie cubuleţe. Se pun apoi într-un castron şi se lasă să se răcească.

Ceapa se spală, se curăţă şi se taie solzişori. Se presară cu un praf de sare şi se lasă deoparte 5 minute. Intre timp, se curăţă peştele afumat de pieliţe şi de oase şi se rupe fâşii, iar ridichile se taie mărunt.

Peste cartofi se adaugă maioneza, ceapa, peştele şi ridichile. Se amestecă uşor adăugând şi pătrunjelul verde tocat mărunt.

Se potriveşte la gust cu sare şi piper, se acoperă şi se lasă la rece jumătate de oră. Se fac sendvişuri cu pâine neagră sau pâine graham şi se ornează cu felii de roşii.

Salata de peste cu legume

Salata de peste cu legume

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.