Salata de pepene cu ruccola si parmezan
PrinteazaSalata de pepene cu ruccola si parmezan din: ruccola, pepene, parmezan, otet balsamic, ulei de masline, sare, piper.
- 200 g ruccola
- 1 pepene mic (circa 4 kg)
- 80 g parmezan
- 4 linguri otet balsamic
- 7 linguri ulei de masline
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se curăţă pepenele şi pulpa se taie în triunghiuri. Se spală puţin frunzele de ruccola şi se lasă să se scurgă. Frunzele mai mari se mărunţesc puţin. Se amestecă oţetul cu sare, piper şi ulei de măsline. Se stropeşte ruccola cu acest amestec şi se aşază pe farfurii.
Se pun deasupra bucăţi de pepene şi se rade parmezan pe răzătoarea mare. Se sărează şi se piperează.
Salata de pepene cu ruccola si parmezan
Pofta buna!