Salata de pepene cu ruccola si parmezan

Printeaza

Salata de pepene cu ruccola si parmezan din: ruccola, pepene, parmezan, otet balsamic, ulei de masline, sare, piper.

Ingrediente:Salata_de_pepene_cu_ruccola_si_parmezan

  • 200 g ruccola
  • 1 pepene mic (circa 4 kg)
  • 80 g parmezan
  • 4 linguri otet balsamic
  • 7 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se curăţă pepenele şi pulpa se taie în triunghiuri. Se spală puţin frunzele de ruccola şi se lasă să se scurgă. Frunzele mai mari se mărunţesc puţin. Se amestecă oţetul cu sare, piper şi ulei de măsline. Se stropeşte ruccola cu acest amestec şi se aşază pe farfurii.

Se pun deasupra bucăţi de pepene şi se rade parmezan pe răzătoarea mare. Se sărează şi se piperează.

Salata de pepene cu ruccola si parmezan

Salata_de_pepene_cu_ruccola_si_parmezan

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.