Salata de paste cu piept de pui si germeni de fasole Mungo

Printeaza

Salata de paste cu piept de pui si germeni de fasole Mungo din: piept de pui, ulei, rosii, ceapa verde, germeni de fasole Mungo, sos de chili, sare, piper.

Salata_de_paste_cu_piept_de_pui_si_germeni_de_fasole_MungoIngrediente:

  •  4 piepţi de pui
  •  ulei
  •  4 roşii mari cărnoase tăiate felii
  •  1 legătură ceapă verde tăiată fâşii
  •  160 g germeni de fasole Mungo
  •  125-250 ml sos de chili
  •  sare, piper

 

Mod de preparare:

Se fierb pstele al dente, conform indicatiilor de pe ambalaj. Se trec prin jet de apa rece si se scurg.

Se sareaza si se pipereaza carnea. Se prajeste in ulei incins, cca 5 minute pe ficare parte. Se lasa sa se odihneasca cca 5 minute si se taie apoi felii.

Se amesteca pastele cu rosii, ceapa, germeni si sos de chili. Se adauga carnea si se serveste imediat, eventual cu putin ulei de masline.

Salata de paste cu piept de pui si germeni de fasole Mungo

Salata_de_paste_cu_piept_de_pui_si_germeni_de_fasole_Mungo

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.